Βιολογικός καθαρισμός Αστικών ΛυμάτωνΒιολογικός  καθαρισμός λυμάτων με συστήματα
compact
Ο όρος λύματα αναφέρεται στα υγρά απόβλητα από τις κατοικίες (οικιακά λύματα) και από τις συνήθεις δραστηριότητες μιας πόλης (αστικά λύματα). Αν και τα χαρακτηριστικά των οικιακών λυμάτων παρουσιάζουν κάποιες μικροδιαφορές σε σχέση με τα αστικά, θεωρούνται ως μια κατηγορία και επεξεργάζονται με τον ίδιο τρόπο.


περισσότερα

 

Δοσομετρικές Αντλίες

Δοσομετρικές Αντλίες - Χλωριωτές

Οι δοσομετρικές αντλίες χρησιμοποιούνται για χλωρίωση σε εγκαταστάσεις ύδρευσης Κοινοτήτων, Δήμων, σε πισίνες, βιολογικούς καθαρισμούς, όπως επίσης και στη βιομηχανία για δοσομέτρηση χημικών.


Τεχνικά χαρακτηριστικά και πληροφορίες σε μορφή PDF

Σειρά OLIMPIA

Ηλεκτρομαγνητική αντλία με δυνατότητα δοσομέτρησης 0-100% της ονομαστικής της παροχής και δυνατότητα ρύθμισης της μέσω ηλεκτροδίου στάθμης. Το μικρό βάρος της, οι μειωμένες διαστάσεις της και το ανθεκτικά υλικά κατασκευής της την καθιστούν εύκολα προσαρμόσιμη σε πλήθος εφαρμογών.


Σειρά ΕΑ.ΒΥ

Αναλογική ηλεκτρομαγνητική αντλία με δυνατότητα δοσομέτρησης 0-100% της ονομαστικής της παροχής και δυνατότητα ρύθμισής της μέσω ηλεκτροδίου στάθμης.

Υλικά ανθεκτικά σε όξινο περιβάλλον. 
Σειρά ΤAURUS

Αντλία εμβόλου με δυνατότητα ρύθμισης παροχής μέσω ηλεκτρικού ενεργοποιητή ο οποίος δέχεται σήμα 4-20mA. Υλικό κεφαλής: ανοξείδωτος χάλυβας SS316 ή PVC. Υλικό εμβόλου: ανοξείδωτος χάλυβας SS316.

    
 
 
 
Powered by freelancing.gr